CategoriiRomânesc Contemporan

Cremă de zahăr ars

Număr de porții: 10 Ingrediente: 1000 ml de lapte 10 ouă 250 gr zahăr (sau xylithol) fructe proaspete de sezon…

CategoriiRomânesc Contemporan

Plachie de crap

Ingrediente: 1 crap 5—6 cepe 1 ulei  (240 g) o lămâie 7—8 roşii 1 pahar de vin (250 g) pătrunjel…

CategoriiRomânesc Contemporan

Crap rasol

Ingrediente: 1 crap 3-4 cartofi 1 morcov 1 ceapă 1 pătrunjel 1/2 ţelină o foaie de dafin piper boabe sare…

CategoriiRomânesc Tradițional

Ciorbă de perișoare

Număr de porții: 10 Ingrediente: 600 grame de carne slabă tocată (porc sau amestec cu vită) 2 cepe 3-4 linguri…

CategoriiRomânesc Tradițional

Pască tradițională cu brânză dulce

Număr de porții: 8-10 Ingrediente pentru aluat: 300 g făină 2 gălbenușuri 50 g zahăr vanilie un praf de sare coajă…

CategoriiRomânesc Tradițional

Drob tradițional de miel

Număr de porții: 10 INGREDIENTE: 600 g organe de miel sau porc 2 legături de ceapă verde 1 legătura usturoi…

CategoriiRomânesc Tradițional

Cozonac baban cu nucă și cacao

Număr de porții: 2 cozonaci INGREDIENTE Aluat: 1 kg făină 500 ml lapte călduț 6 gălbenușuri 100 ml ulei 100…

CategoriiRomânesc Contemporan

Paste cu ton

Număr de porții: 2 Ingrediente: 200 gr penne 1 conservă ton în ulei de măsline 250 ml sos roșii 3…

CategoriiRomânesc Tradițional

Musaca de Cartofi

Număr de porții: 4 Ingrediente: 100 gr. cașcaval ras 100 gr. Ceapă 100 ml. Suc de roșii 100 ml. Ulei…

CategoriiBucătărie americană

Cheesecake

Număr de porții: 10 Ingrediente: 180 g Biscuiți digestivi 90 g Unt 80% 300 g Brânză de vaci 200 g…