In Stoc

Ingrediente pentru Boeuf Bourguignon

0,98 lei31,00 lei /

Noi îți oferim ingredientele principale de care ai nevoie pentru Boeuf Bourguignon. Tu alegi ce vrei!

 

Slănină de porc La Mircea Măcelaru’3,90 lei / 500 gr.
Pulpă mânzat La Mircea Măcelaru’16,30 lei / 500 gr.
Substituent2,54 lei / pungă 1 kg
Morcov Import pungă 1 kg (calitate premium)3,24 lei / pungă 1 kg
Usturoi verde "de la piață" România legătură (calitate premium)2,39 lei / 100 gr
31,00 lei / 750 ml
Substituent0,98 lei / legătură 50-100 gr
Ciuperci Champignon "de la piață" Romănia 1 kg (calitate premium)8,18 lei / caserolă 500 gr.

Comandă de luni până vineri, pana in ora 14:00, și ai LIVRARE RAPIDĂ, chiar a doua zi!

SKU: ingrediente-pentru-boeuf-bourguignon Categorie:

Descriere

Ingredientele necesare pentru Boeuf Bourguignon:

Vită

  • 40 g (3 linguri) Unt, la temperatura camerei
  • 30 g (3 linguri.) Făină universală
  • 140 g (5 oz) burtă proaspătă de porc (slănină sărată), jupuită și tăiată cubulețe
  • 2 1/2 lb (1,1 kg) pulpă de vită tăiată cubulețe
  • 30 ml (2 linguri.) Ulei de măsline
  • 200 ml sos tomate
  • 1 ceapă mare, tocată
  • 1 morcov, tăiat cubulețe
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 45 ml (3 linguri.) Cognac
  • 500 ml (2 căni) de vin roșu sec
  • 500 ml (2 căni) supă de vită cu cantitate redusă de sare
  • 1 crenguță de cimbru proaspăt
  • 1 frunză de dafin

Legume

  • 225 g de ciuperci albe, tăiate în jumătate
  • 170 g ceapă albă mică, decojită și tăiată
  • 40 g unt
  • 30 ml (2 linguri) pătrunjel proaspăt tocat

Modul de preparare îl găsești aici

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ingrediente pentru Boeuf Bourguignon”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *