Magazinul online gourmet Savurează.ro aduce mâncarea direct de la producători, în farfuria ta. Deși apare într-o perioadă complicată, decembrie 2020, Savurează.ro își propune să… aducă simplitate. Se trece de la ore întregi petrecute în magazine și între magazine, la câteva click-uri și o echipă determinată să îți ofere tot ce ai nevoie, în cel mai scurt timp.

De ce Savurează.ro?

Pentru că este nu doar un loc din care îți poți face piața din doar câteva click-uri. Este un îndemn către un alt stil de a te bucura de viață, cu atenție către calitate și cu certitudinea că meriți să ai grijă de tine și de cei dragi.
Pentru că Savurează.ro vorbește despre și pentru cei care știu că între a mânca și a te hrăni este o foarte mare diferență. Produsele pe care le avem în portofoliu îmbină cele mai intens românești preparate, cu cele mai proaspete materii prime și cei mai de încredere furnizori recunoscuți internațional.
Pentru că nu ne dorim să promovăm doar branduri recunoscute. Ne dorim să promovăm calitatea ce merită să fie savurată, nu consumată.

De ce să alegi să îți faci piața pe Savurează.ro?

Pentru că găsești ceea ce ai nevoie pentru întreaga familie, atât pentru gurmanzi, cât și pentru cunoscători.
Pentru că un cât mai bun raport “alegeri de calitate”/”timp” nu mai este demult un aspect ce ține de lejeritate sau lipsă de implicare față de calitatea alimentelor pe care le consumi. Este un act de respect față de propria persoană, față de timpul tău pe care poți alege să îl folosești în orice alt fel important pentru tine.
Pentru că România nu are doar peisaje și bogății naturale ce așteaptă să fie descoperite, ci și producători autentici care îmbină tradiția cu prospețimea într-un mod de care vă puteți convinge într-un singur fel: făcând din comenzile pe Savurează.ro un obicei zilnic!

Vă așteptăm online, cu gusturi offline ce depășesc așteptările chiar și celor mai pretențioși dintre noi!

Dacă simțim la fel și îți dorești să faci parte din rețeaua de furnizori Savurează.ro, ne poți trimite candidatura pe dezvoltare@savureaza.ro.