Savurează.ro este un magazin exclusiv online ce facilitează accesul la produse autohtone și internaționale, într-o manieră simplă de cumpărare, cu doar câteva click-uri. Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul de Adaugă în coș pentru toate produsele care te interesează, să verifici apoi coșul din dreapta sus și să urmărești pașii indicați către finalizarea comenzii.

 • În cel mai scurt timp după plasarea comenzii, vei fi contactat de un reprezentant al echipei Savurează.ro, pentru confirmarea datelor.
 • În ziua desemnată pentru livrare, cumpărătorul va fi notificat telefonic și prin SMS cu privire la intervalul de livrare al comenzii și datele de contact ale livratorului.
 • Intervalul pentru livrare va fi comunicat telefonic de către echipa Savurează.ro.
 • Comenzile sunt valabile doar pentru București și județul Ilfov.
 • Plata pentru produsele Savurează.ro se poate face doar online, înainte de livrarea și confirmarea comenzii.
 • Pentru comenzile plasate de luni până vineri, în intervalul 9.00 – 14.00, produsele vor fi livrate a doua zi – inclusiv sâmbăta, după ora 12.00.
 • Pentru comenzile plasate în intervalul vineri (după ora 14.00) – luni (ora 14.00), produsele vor fi livrate începând cu ziua de marți, după ora 12.00.

Spor la cumpărături!

Gama de produse Savurează.ro este foarte complexă și îmbină produse ce pot fi găsite online doar în cadrul magazinului nostru, așa cum este cazul produselor La Mircea Măcelaru sau Victorița Pescărița, sau produse ce se regăsesc și în magazinele de desfacere ale producătorilor.

Ceea ce poți obține alegând Savurează.ro este faptul că ai tot ce ai nevoie într-un singur loc, cu un cost unic de transport, produse pentru care, în mod normal, ai petrece mult timp la coadă sau în trafic, între diferite locații.

Savurează.ro îți oferă economie de timp și de bani. Primești acasă produsele comandate, chiar a doua zi, pentru comenzile plasate până în ora 14.00.

Plata pentru produsele Savureaza.ro poate fi făcută doar online, la finalizarea comenzii sau cash la livrare. Pentru comenzile speciale, adresate mediului corporate, puteți trimite un e-mail la adresa: office@savureaza.ro.

Costul pentru transportul alimentelor este unic și nu depinde de cantitatea produselor comandate.

 • Pentru comenzi între 15 și 150 lei, costul transportului este de 25 lei.
 • Pentru comenzi mai mari de 150 lei, transportul este gratuit.

Comanda minimă pe Savurează.ro este în valoare de 15 lei.

Produsele comercializate de Savurează.ro pot ajunge la cumpărător doar prin intermediul partenerilor noștri de curierat rapid.

În urma plasării unei comenzi, cumpărătorul nu poate ridica personal produsele de la un punct fix.

Livrarea produselor în condiții de maximă siguranță este foarte importantă pentru noi. În urma discuției cu livratorul, cumpărătorul poate stabili un punct de întâlnire cu acesta, de comun acord, pentru ridicarea pachetului.

Pentru situațiile în care doresc să anulez comanda plasată pe Savurează.ro înainte ca livrarea să fie făcută, acest lucru se poate realiza în interval de 60 minute de la plasarea comenzii. Poți face acest lucru contactând telefonic echipa Savurează.ro – 0799.676.087 – sau prin e-mail la adresele:

 • Contact persoane fizice: comenzi@savureaza.ro
 • Contact persoane juridice: office@savureaza.ro

În cazul în care nu este respectat intervalul de 60 minute de la plasarea comenzii, vezi detaliile de la punctul 9, legate de procedurile de retur.

Livrarea produselor se face în funcție de intervalul în care a fost plasată comanda:

 • Pentru comenzi plasate în intervalul L-V, până în ora 14:00, livrarea se face a doua zi, în intervalul 12:00 – 19:00.
 • Pentru comenzi plasate după ora 14.00, procesarea se va face începând cu a doua zi. Produsele vor ajunge la cumpărător în a treia zi de la plasarea comenzii, in intervalul 12:00 – 19:00.

Comenzile pe site-ul Savureaza.ro pot fi făcute la orice oră. Pentru a te asigura că produsele vor ajunge la tine a doua zi este important să plasezi comanda până la ora 14.00 – de luni, până vineri.

 • Pentru comenzile plasate de luni până vineri, în intervalul 9.00 – 14.00, produsele vor fi livrate a doua zi – inclusiv sâmbăta, după ora 12.00.
 • Pentru comenzile plasate în intervalul vineri (după ora 14.00) – luni (ora 14.00), produsele vor fi livrate începând cu ziua de marți, după ora 12.00.

Produsele Savurează.ro pot fi returnate în următoarele condiții:

 • Produsele nu respectă comanda realizată.
 • Produsele prezintă deteriorări sau nu respectă calitatea.

Este necesară verificarea produselor la primirea coletului. În cazul în care produsele se regăsesc în scenariile de mai sus, pachetul va fi returnat pe loc livratorului.

Returnarea banilor aferenți comenzii se va face în termen de 30 de zile, în contul pus la dispoziție de către cumpărător.

În cazul în care cumpărătorul nu este la locație în intervalul de livrare, se va încerca livrarea a doua zi. În cazul în care același scenariu are loc și în ziua următoare, în ciuda confirmării telefonice, comanda este anulată fără posibilitatea returnării banilor către cumpărător.

Prin politica noastră internă, încurajăm mereu feedback-urile, atât pozitive, cât și negative. Dacă doriți să ne comunicați părerea despre experiența dumneavoastră pe Savureaza.ro, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe una dintre adresele de mai jos:

 • Contact persoane fizice: comenzi@savureaza.ro
 • Contact persoane juridice: office@savureaza.ro

Noi ne vom asigura că feedback-ul  va ajunge acolo unde este nevoie, fie că este vorba de felicitări, fie că sunt necesare schimbări pentru îmbunătățirea experienței pe Savurează.ro.

Vă mulțumim!