CategoriiRomânesc Tradițional

Ciorbă de perișoare

Număr de porții: 10 Ingrediente: 600 grame de carne slabă tocată (porc sau amestec cu vită) 2 cepe 3-4 linguri…

CategoriiRomânesc Tradițional

Pască tradițională cu brânză dulce

Număr de porții: 8-10 Ingrediente pentru aluat: 300 g făină 2 gălbenușuri 50 g zahăr vanilie un praf de sare coajă…

CategoriiRomânesc Tradițional

Drob tradițional de miel

Număr de porții: 10 INGREDIENTE: 600 g organe de miel sau porc 2 legături de ceapă verde 1 legătura usturoi…

CategoriiRomânesc Tradițional

Cozonac baban cu nucă și cacao

Număr de porții: 2 cozonaci INGREDIENTE Aluat: 1 kg făină 500 ml lapte călduț 6 gălbenușuri 100 ml ulei 100…

CategoriiRomânesc Tradițional

Musaca de Cartofi

Număr de porții: 4 Ingrediente: 100 gr. cașcaval ras 100 gr. Ceapă 100 ml. Suc de roșii 100 ml. Ulei…

CategoriiRomânesc Tradițional

Ciulama de ciuperci

Număr de porții: 4 Ingrediente: 1 kg ciuperci albe proaspete 6 căței usturoi 1 legătură pătrunjel verde 2 pahare lapte…

CategoriiRomânesc Tradițional

Ostropel de pui

Număr de porții: 4 Ingrediente: 800 grame bucăți de pui (pulpe, aripi și piept) cu os și piele 2 cepe…

CategoriiRomânesc Tradițional

Gogoși cu iaurt

Gogoși cu iaurt Număr de porții: 10 Ingrediente: 3 ouă întregi 300 g iaurt 350 g faină 1 praf de…

CategoriiRomânesc Tradițional

Ciorbă de burtă

ciorbă de burtă Timp de pregătire: 2 ore Timp de gătire: 1,5 ore  Număr de porții: 10 Ingrediente: 2 kg burtă proaspătă de…

CategoriiRomânesc Tradițional

Iahnie de fasole cu cârnați de Pleșcoi picanți

Iahnie de fasole Timp de pregătire: 15 minute Timp de gătire: 35 min Număr de porții: 8 Ingrediente: 500 g fasole albă uscată 300…